ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Εδω μπαίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις μόνο από τους διαχειριστές, διαβάζουμε τους κανόνες λειτουργίας και ρωτάμε το Help Desk του Forum

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δημοσίευσηαπό mfrankie » 22 Φεβ 2007, 10:43

1) Διαχειριστές του φόρουμ είναι απλοί φίλαθλοι του Εθνικού Πειραιώς.

2) Ο σκοπός του Forum είναι η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των φίλων του Εθνικού Πειραιώς.

3) Οι διαχειριστές δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα κείμενα που δημοσιεύονται στο Forum. Τα κείμενα δεν εκφράζουν απαραίτητα την επίσημη θέση κανενός συνδέσμου, ΠΑΕ ή ερασιτέχνη, εκτός και αν κάτι τέτοιο αναφέρεται ρητά. Οι απόψεις και θέσεις που αναγράφονται στο χώρο αυτό εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον συντάκτη τους, ο οποίος φέρει εξ ολοκλήρου την ευθύνη για το περιεχόμενο των δημοσιεύσεών του. Αυτό ισχύει και για τους administrators, moderators.

4) Οι επίσημες θέσεις των Συνδέσμων κοινοποιούνται μέσω ανακοινώσεων σε επίσημο site και στον αθλητικό Τύπο, ή στο ειδικό σημείο ανακοινώσεων που υπάρχει στο φόρουμ.

5) Τα μέλη του Forum δεν είναι απαραίτητα και μέλη Συνδέσμων.

6) Ο κάθε χρήστης είναι υπεύθυνος για την ορθότητα των στοιχείων του που δηλώνει κατά την εγγραφή του στο forum. Οι διαχειριστές του forum δεν έχουν καμία ευθύνη από τη δήλωση ψευδών στοιχείων. Η ομάδα διαχείρισης του φόρουμ δηλώνει υπεύθυνα ότι δεν διατηρεί προσωπικά δεδομένα για οποιονδήποτε χρήστη.

7) Οι ip των χρηστών του φόρουμ καταγράφονται. Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης χρησιμοποιήσει το φόρουμ για να δημοσιεύσει κείμενο που το περιεχόμενό του είναι υβριστικό, απειλητικό, κλπ., οι διαχειριστές νομιμοποιούνται να γνωστοποιήσουν στον αρμόδιο παροχέα ίντερνετ του χρήστη (ISP) την IP του αποστολέα και να κινήσει κάθε νόμιμη διαδικασία εναντίον του.

8.) Απαγορεύεται η δημοσίευση κειμένων που προτρέπουν σε πράξεις που αντίκεινται στο νόμο.

9) Υβριστικά μηνύματα για τον Εθνικό ή τους φιλάθλους του διαγράφονται άμεσα χωρίς προειδοποίηση. Ο χρήστης που θα δημοσιεύσει υβριστικό κείμενο για τον Εθνικό διαγράφεται.

10) Απαγορεύεται η δημοσίευση μηνυμάτων που σκοπό έχουν τη διαφήμιση προϊόντων, υπηρεσιών, κλπ.

11) Κάθε μέλος του φόρουμ έχει δικαίωμα να διατηρεί έναν (1) και μόνο λογαριασμό.

12) Ο χρήστης του λογαριασμού είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη χρήση του λογαριασμού του μέχρι τη στιγμή της αποσύνδεσής του (logout) και οφείλει να διαφυλάττει το απόρρητο του λογαριασμού του. Οι διαχειριστές καμία περίπτωση δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για παραβίαση του απορρήτου και όποια ενδεχόμενη ζημία προκληθεί από αυτήν, εφόσον δεν έχουν ειδοποιηθεί. Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης αντιληφθεί παραβίαση του απορρήτου του λογαριασμού του, οφείλει να ενημερώσει άμεσα στους moderators.

13) Κάθε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ έχει δικαίωμα χρήσης προσωπικού ταχυδρομείου, με χωρητικότητα 10 μηνύματα, με τα οποία μπορεί να επικοινωνεί απευθείας με άλλους χρήστες.

14) Οι moderators, ως υπεύθυνοι ομαλής λειτουργίας του φόρουμ, διατηρούν το δικαίωμα να μεταφέρουν οποιοδήποτε κείμενο νομίζουν ότι δεν ταιριάζει στην ενότητα που έχει ταχυδρομηθεί, χωρίς προειδοποίηση.

15) Οι moderators διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιούν ή να διαγράφουν μηνύματα, τα οποία κρίνουν ότι είναι υβριστικά ή προσβλητικά προς φυσικά πρόσωπα ή θίγουν ευρύτερα αποδεκτές κοινωνικές αξίες και θεσμούς. Για τους ίδιους λόγους διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιούν nicknames μελών ή να σβήνουν σύμβολα και φωτογραφίες που ανεβαίνουν στο φόρουμ. Για τους ίδιους λόγους οι moderators μπορούν να σβήνουν ή να τροποποιούν κείμενα ή εικόνες που εμφανίζονται στο προφίλ των μελών.

16) Χρήστης ο οποίος δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην ομαλή λειτουργία του φόρουμ προειδοποιείται κι αν δεν συμμορφωθεί διαγράφεται, ύστερα από εξουσιοδότηση και άλλων μελών προς την ομάδα διαχείρισης του site.

17) Οι moderators μπορούν, σε περίπτωση που έχουν επιφυλάξεις για τους σκοπούς εγγραφής κάποιου χρήστη, να τον περάσουν σε κατάσταση αναμονής, κατά την οποία πριν τη δημοσίευση κάποιου μηνύματος απαιτείται η έγκριση των moderators για το περιεχόμενό του. Η τακτική αυτή εφαρμόζεται σπάνια, όμως είναι απαραίτητη για την ομαλή λειτουργία του forum.

18.) Οι moderators δύνανται να διαγράφουν λογαριασμούς οι οποίοι παρουσιάζονται ανενεργοί για διάστημα πέραν των 6 μηνών, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

19) Μετά την εγγραφή στο φόρουμ είναι αδύνατη η διαγραφή κάποιου λογαριασμού. Χρήστης ο οποίος επιθυμεί τη διαγραφή του λογαριασμού του, πρέπει να ειδοποιήσει είτε με PM, είτε με email (info@gate14.gr) τους διαχειριστές.

20) Το απόρρητο του internet προφυλάσσεται από την εθνική και διεθνή νομοθεσία, καθώς και από τον κωδικό 431.322.12 Internet Privacy Act ο οποίος ισχύει παγκοσμίως.

21) Η εγγραφή στο φόρουμ προϋποθέτει την πλήρη συμφωνία του χρήστη με το περιεχόμενο των κανόνων λειτουργίας. Χρήστης ο οποίος κάνει αίτηση εγγραφής θεωρείται πως έχει διαβάσει, κατανοήσει και αποδέχεται ανεπιφύλακτα όλα τα άρθρα του κανονισμού λειτουργίας.

22) Για οποιοδήποτε θέμα αφορά τη λειτουργία του Forum, μπορείτε να επικοινωνήσετε είτε με τους moderators, είτε στο email: info@gate14.gr

23) Οποιαδήποτε πολιτική, θρησκευτικη, ρατσιστική και χυδαία αναφορά θα διαγράφεται.

24) Όποιος θεωρεί ότι θίγεται και ότι οι κανόνες λειτουργίας δεν τον εκφράζουν είναι υπεύθυνος από μόνος του να μην χρησιμοποιεί την πλατφόρμα συζήτησης

25) Απαγορεύεται η αναδημοσίευση κειμένων ή υλικού σε άλλο μέσο, το φορουμ είναι αποκλειστικά χώρος ανταλλαγής απόψεων οπαδών του Εθνικού Πειραιώς
Άβαταρ μέλους
mfrankie
Site Admin
 
Δημοσιεύσεις: 2475
Εγγραφή: 13 Φεβ 2007, 20:58
Τοποθεσία: ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ

Επιστροφή στο ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης