ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-SITES

Εδώ δημοσιεύουμε και συζητάμε ότι αναφέρεται στα ΜΜΕ για τα ερασιτεχνικα τμηματα

Re: ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-SITES

Δημοσίευσηαπό manos » 07 Μαρ 2017, 11:34

Δελτίο Τύπου για τον αγώνα με τον ΝΟ Χίου εξέδωσε η Διοίκηση του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. http://www.ethnikos.org/news/deltio-typ ... -ethnikos/

ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 4.3.2017 διεξήχθη ένας κρίσιμος βαθμολογικά, για την ομάδα μας, εκτός έδρας αγώνας υδατοσφαίρισης ανδρών (Α1) με την ομάδα του ΝΟΧ στο κολυμβητήριο της Χίου. Το τελικό σκορ (8-8) αναφέρεται μόνο για την ιστορία.
Στην ιστορία όμως θα πρέπει να μείνει και η διαιτησία του κ. Μοιράλη για τις «πρωταγωνιστικές» αποφάσεις του αλλά και για την αναγραφή γεγονότων στο φύλλο αγώνα, το οποίο βρίθει αοριστιών και αναληθειών. Θεωρούμε ότι θα πρέπει να αποτελέσει «τροφή για σκέψη» των ιθυνόντων-εποπτευόντων σχετικά με την επάρκεια των ανθρώπων που καθορίζουν, κάποιες φορές, τις τύχες των αγώνων και των προσπαθειών των αθλητών.
Συγκεκριμένα: Αποβλήθηκαν, από τον ίδιο διαιτητή, δύο (2) παίκτες της ομάδας μας (μόνο) με κόκκινη κάρτα που θα κληθούν να απολογηθούν στον αθλητικό δικαστή σε λίγες ημέρες. Ο ένας αθλητής για βιαιοπραγία και ο άλλος γιατί (μετά τη λήξη του αγώνα) πλησίασε «απειλητικά» πολύ κοντά στα κάγκελα της υπερυψωμένης κερκίδας του κολυμβητηρίου, εν μέσω θεατών που, για δικούς τους λόγους, τον εξύβριζαν από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Ας δούμε τις παραβάσεις τους αναλυτικά όμως, όπως καταγράφηκαν στο φύλλο αγώνα.
«Στο 1:42 της 3ης περιόδου απεβλήθη χωρίς αντικατάσταση το νο 2 του Εθνικού για βιαιοπραγία με κόκκινη κάρτα. Μετά το τέλος του αγώνα δείξαμε (;;) κόκκινη κάρτα στον αθλητή του Εθνικού με το νο 1 διότι, ενώ τον εξύβριζαν-αποδοκίμαζαν οι φίλαθλοι της Χίου, αυτός κινήθηκε εναντίον τους ανεβαίνοντας ένα σκαλί στα κάγκελα της κερκίδας. Επίσης την ίδια στιγμή μας (;;) εξύβρισε ο ήδη αποβληθείς με κόκκινη κάρτα νο2 του Εθνικού λέγοντας «είστε απαράδεκτοι». Όταν χρειαστήκαμε(;;) τη βοήθεια της αστυνομικής δύναμης οι οποίοι ήταν 5-6 άτομα και βρίσκοντας στις κερκίδες, αδιαφόρησαν επιδεικτικά, χωρίς να κατέβουν στον αγωνιστικό χώρο, παρόλες τις εγκλήσεις των διαιτητών και του αλυτάρχη του αγώνα.»
Παρατηρήσεις:
Α) Αποβάλλεται παίκτης της ομάδας μας, χωρίς αντικατάστασή του, για βιαιοπραγία (την «οποία» είδε μόνο ο διαιτητής κ. Μοίραλης), χωρίς κανείς να ξέρει σε τι συνίσταται αυτή. Γρονθοκόπησε;; Κλώτσησε;; Χαστούκισε ή απείλησε έστω με κάποιο άλλο τρόπο συμπαίκτη του;; Παραπέμπουμε στο video του αγώνα το οποίο θα πρέπει να δοθεί στην δημοσιότητα και μετά ας αναρωτηθούμε όλοι μαζί... Θα δούμε λοιπόν τον παίκτη αυτό να δέχεται (και όχι να ενεργεί) βίαιο κτύπημα (σ.σ. δεν κρίνουμε ούτε χαρακτηρίζουμε την ενέργεια του αντιπάλου παίκτη ως αντιαθλητική. Είναι αδιάφορο). Ο αθλητικός δικαστής όμως πως θα κρίνει κάποιον που, αορίστως τελικά, «βιαιοπράγησε»;; Μήπως ο συγκεκριμένος διαιτητής, εκτός του ότι ελέγχεται για λανθασμένη απόφαση (αποβολής χωρίς αντικατάσταση), δεν γνώριζε και σε τι ακριβώς αναφέρεται όταν σημείωνε τα ανωτέρω;;
Περαιτέρω, μετά τη λήξη του παιχνιδιού (και αφού οι ίδιοι οι διαιτητές το έγραψαν-συνομολόγησαν, ότι οι φίλαθλοι της Χίου εξύβριζαν εν χορώ και καμία αστυνομική δύναμη δεν έκανε το παραμικρό να προστατέψει τους αθλητές μας), ο ίδιος παίκτης σημειώθηκε και για εξύβριση διότι ξεστόμισε την φράση (σε ποιους άραγε;; στους φιλάθλους; Στην ανύπαρκτη αστυνομία; ) «είστε απαράδεκτοι». Σκέφτηκε άραγε ο σημειώσας διαιτητής την αγωνία του 20ετούς αθλητή του οποίου η σωματική ακεραιότητα απειλείται;; Θεωρεί εντέλει ότι ήταν τέτοιο το ατόπημα που έχρηζε καταγραφής του;; Θεωρεί ότι απευθύνεται στον ίδιο (εύλογα θα μπορούσε να απευθύνεται και στην αστυνομία) και ότι αυτό, υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες συνιστά εξύβριση;;

Β) Αποβάλλεται παίκτης της ομάδας μας με κόκκινη κάρτα, μετά τη λήξη του αγώνα, διότι, ενώ τον εξύβριζαν-αποδοκίμαζαν, αυτός κινήθηκε εναντίον τους (!!) ανεβαίνοντας ένα σκαλί στα κάγκελα της κερκίδας. Κατάλαβε ο σημειώσας διαιτητής κ. Μοίραλης ότι αυτό συνιστά απειλή για τους πολυπληθείς φιλάθλους της αντίπαλης ομάδος;; Άκουσε τον ίδιο τον αθλητή να εξυβρίζει;; Όχι φυσικά διότι θα το είχε σημειώσει κι αυτό. Γιατί παραβλέπει το γεγονός ότι η αποχώρηση των αθλητών (αν και απειλουμένων κατά τα σημειωθέντα) γίνεται ακριβώς (υποχρεωτικά λόγω της διαμόρφωσης του χώρου) μπροστά από την κερκίδα και σε απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων;;; Από πότε συνιστά απειλή η προσέγγιση σε απόσταση μικρότερη κάποιων μέτρων ή πλησίον των καγκέλων της κερκίδας;; Ποια εντέλει ήταν η απειλητική πρόθεση του αθλητή;;

Ας είμαστε ειλικρινείς. Όπως κατεγράφη από τους ίδιους διαιτητές (ή ενδεχομένως μόνο από ένα εξ αυτών), στην τελευταία παράγραφο των σημειώσεών τους στο φύλλο αγώνα, ένιωθαν απειλούμενοι υπό την «πίεση» της κερκίδας και, εύλογο ήταν, να νιώθουν μία αγωνία. Πολύ δε περισσότερο την αγωνία τους αυτή δεν την κάλυψε η μη επαρκής σε αριθμό αστυνομική δύναμη. Έτσι τουλάχιστον οι ίδιοι κατέγραψαν. Αυτό δεν σημαίνει επ΄ουδενί όμως ότι μπορούν να τιμωρούν απρόκλητα και αναιτιολόγητα αθλητές και, κατά συνέπεια, το σωματείο μας. Αν δεν νιώθει κανείς επαρκής και ασφαλής υπό πιεστικές συνθήκες για τις αποφάσεις του, είναι προτιμότερο να δηλώνει κώλυμα και να σφυρίζει σε άλλους λιγότερο κρίσιμους αγώνες. Δυστυχώς το αποτέλεσμα του αγώνα «παραποιήθηκε» από λανθασμένες αποφάσεις και, λόγω της αυτοδίκαιης και άμεσης τιμωρίας των δύο (2) αθλητών μας θα «επηρεαστεί» (κατά τα φαινόμενα) και ο επόμενος αγώνας.
Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε την αξιολόγηση του διαιτητή κ. Μοίραλη από τον παρατηρητή κ. Σταυρόπουλο. Προφανώς και θα είχε ενδιαφέρον να την γνωρίζαμε, όμως, δεν θα μας εξέπληττε οποιαδήποτε βαθμολογία του. Είμαστε πλέον συνηθισμένοι, μάθαμε και δεν απορούμε.
Λυπούμεθα όμως και δεν μπορούμε να κλείνουμε συνεχώς τα μάτια και να μην αναφερθούμε πλέον (σήμερα και στο μέλλον) σε καταστάσεις σαν κι αυτή.
Υ.Γ. Τα ανωτέρω παράπονά μας δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση μομφή για την ομάδα της Χίου στην οποία ευχόμαστε να έχει καλή συνέχεια στο τρέχον πρωτάθλημα.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΩΡΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ
Άβαταρ μέλους
manos
Μέλος ασκών δριμυτάτην κριτικήν
 
Δημοσιεύσεις: 6912
Εγγραφή: 20 Φεβ 2007, 14:16
Τοποθεσία: Νίκαια

Re: ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-SITES

Δημοσίευσηαπό ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ » 07 Μαρ 2017, 11:43

Κανενας σεβασμος και απο τα κορακια της ΚΟΕ...μια ζωη τα ιδια. :evil: :evil: :evil:
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ
Έμπειρο Μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 167
Εγγραφή: 08 Δεκ 2016, 14:08

Re: ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-SITES

Δημοσίευσηαπό manos » 13 Μαρ 2017, 09:58

Το πρόγραμμα της εβδομάδας http://www.ethnikos.org/
Σάββατο 18.03.2017_Υδατοσφαίριση Γυναικών Γ΄Φάση 3η αγωνιστική Κολ.Λαιμού ΝΟ Βουλιαγμένης-Εθνικός ώρα 16:00,
Υδατοσφαίριση Ανδρών 19η αγωνιστική Κολ.Π.Καπαγέρωφ Εθνικός-ΝΟ Βουλιαγμένης ώρα 17:00,
Καλαθοσφαίριση 22η αγωνιστική Κλ.Έσπερου Εθνικός-Μαχητές Δόξας Πεύκων ώρα 17:00,
Κυριακή 19.02.2017_Ποδόσφαιρο Πρωτάθλημα Γ΄Εθνικής 23η αγωνιστική Δημ.Γήπεδο Θήρας Πανθηραϊκός-Εθνικός ώρα 15:00.
Πετοσφαίριση δεν αγωνίζεται.
Άβαταρ μέλους
manos
Μέλος ασκών δριμυτάτην κριτικήν
 
Δημοσιεύσεις: 6912
Εγγραφή: 20 Φεβ 2007, 14:16
Τοποθεσία: Νίκαια

Re: ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-SITES

Δημοσίευσηαπό manos » 26 Μαρ 2017, 12:05

Το πρόγραμμα της εβδομάδας που έρχεται http://www.ethnikos.org/
Τετάρτη 29.03.2017_Υδατοσφαίριση Ανδρών Κολ.Π.Καπαγέρωφ Εθνικός-ΝΟ Καλαμακίου ώρα 15:00,
Επόμενοι Αγώνες_Σάββατο 01.04.2017_Υδατοσφαίριση Ανδρών Κολ.Γλυφάδας ΑΝΟ Γλυφάδας-Εθνικός ώρα 15:00,Υδατοσφαίριση Γυναικών Κολ.Γλυφάδας ΑΝΟ Γλυφάδας-Εθνικός ώρα 16:30,Καλαθοσφαίριση Κλ.Έσπερου Εθνικός-Φάρος Κερ. ώρα 17:00,Κυριακή 02.04.2017_Ποδόσφαιρο Γήπ.Μοσχάτου Εθνικός-ΑΕ Κηφισιάς ώρα 16:00,Πετοσφαίριση Κλ.Νεάπολης ΑΟ Μυτιλήνης-Εθνικός ώρα 19:30.
Άβαταρ μέλους
manos
Μέλος ασκών δριμυτάτην κριτικήν
 
Δημοσιεύσεις: 6912
Εγγραφή: 20 Φεβ 2007, 14:16
Τοποθεσία: Νίκαια

Re: ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-SITES

Δημοσίευσηαπό manos » 03 Απρ 2017, 16:26

Το πρόγραμμα της εβδομάδας που έρχεται http://www.ethnikos.org/
Επόμενοι Αγώνες:
Τετάρτη 05.04.2017_Υδατοσφαίριση Γυναικών Κολ.Π.Καπαγέρωφ Εθνικός-ΝΟ Βουλιαγμένης ώρα 19:30
Σάββατο 08.04.2017_Καλαθοσφαίριση Κλ.Υμηττού Αμύντας-Εθνικός ώρα 17:00,Πετοσφαίριση Κλ.Π.Σαλπέας Εθνικός-Δραπετσώνα ώρα 20:00,
Κυριακή 09.04.2017_Ποδόσφαιρο Παγκρήτιο Στάδιο Εργοτέλης-Εθνικός ώρα 16:00.
Άβαταρ μέλους
manos
Μέλος ασκών δριμυτάτην κριτικήν
 
Δημοσιεύσεις: 6912
Εγγραφή: 20 Φεβ 2007, 14:16
Τοποθεσία: Νίκαια

Re: ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-SITES

Δημοσίευσηαπό manos » 07 Απρ 2017, 17:49

Σάν σήμερα
2017-04-07 18:39

Σάν σήμερα στις 07.04.2010 η Γυναικεία ομάδα Υδατοσφαίρισης του Εθνικού κατακτούσε το μεγαλύτερο έπαθλο στην σύγχρονη ιστορία του Συλλόγου,το LEN Trophy νικώντας στον τελικό μετά απο έναν συγκλονιστικό αγώνα στο κατάμεστο "Π.Καπαγέρωφ"
την Ρωσική Χάντι Μανσίσκ με 17-13 στα πέναλτυ.Τα γκολ είχαν σημειώσει οι:Τετζαλίδου 5, Φαν Μπέλκουμ 4, Κανέτι 3, Κουγιουμτζή 3, Αρώνη 1, και Μπίσμπα 1,η μοναδική αθλήτρια που αγωνίζεται ακόμα και σήμερα στο ρόστερ του Συλλόγου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.ethnikos.org/news/san-simera3/
Άβαταρ μέλους
manos
Μέλος ασκών δριμυτάτην κριτικήν
 
Δημοσιεύσεις: 6912
Εγγραφή: 20 Φεβ 2007, 14:16
Τοποθεσία: Νίκαια

Re: ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-SITES

Δημοσίευσηαπό ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ » 07 Απρ 2017, 21:30

Οταν απο το λαθος που εκανε η δικια μας στο τελος εστειλε το ματς στην παραταση η χοντρη πηγα να παθω εγκεφαλικο... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ
Έμπειρο Μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 167
Εγγραφή: 08 Δεκ 2016, 14:08

Re: ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-SITES

Δημοσίευσηαπό Ypopsiasmenos » 08 Απρ 2017, 00:58

:lol: :lol: :lol:
Πράγματι, τέτοιο φινάλε μόνο στον Εθνικό θα μπορούσε να γίνει.
Κάναμε 2 μέρες να συνέλθουμε τότε...
ΥΠΟΜΟΝΗ
Άβαταρ μέλους
Ypopsiasmenos
Πρόεδρος
 
Δημοσιεύσεις: 6242
Εγγραφή: 27 Φεβ 2007, 00:54

Re: ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-SITES

Δημοσίευσηαπό manos » 11 Απρ 2017, 16:11

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ
Την Τετάρτη 19.04.2017 στις 19:30 στα Γραφεία του Συλλόγου μας Ακτή Πρωτοψάλτη 1Α,θα πραγματοποιηθεί συνάντηση-συζήτηση με θέμα «εξελίξεις στο Ποδοσφαιρικό Τμήμα / Γηπεδικό ».Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.

http://www.ethnikos.org/news/podosfairo107/


Η συνάντηση συζήτηση είναι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ αφορά το μέλλον του τμήματος!!!
Άβαταρ μέλους
manos
Μέλος ασκών δριμυτάτην κριτικήν
 
Δημοσιεύσεις: 6912
Εγγραφή: 20 Φεβ 2007, 14:16
Τοποθεσία: Νίκαια

Re: ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-SITES

Δημοσίευσηαπό manos » 18 Απρ 2017, 15:16

Το πρόγραμμα της εβδομάδας που έρχεται: http://www.ethnikos.org/
Επόμενοι Αγώνες:Τετάρτη 19.04.2017_Καλαθοσφαίριση Κλ.Τρίπολης Αρκαδικός-Εθνικός ώρα 17:00,
Ποδόσφαιρο Συγκέντρωση-Συνάντηση Γρ,Συλλόγου Ακτή Πρωτοψάλτη 1Α «Εξελίξεις στο Ποδοσφαιρικό Τμήμα/Γηπεδικό» ώρα 19:30.
Παρασκευή 21.04.2017_Πετοσφαίριση Ειδικοί Αγώνες Ανόδου Φάση 1η Κλ.Ζηρίνειο Εθνικός-Ροδίων Άθλησις ώρα 17:00,
Σάββατο 22.04.2017_ Πετοσφαίριση Ειδικοί Αγώνες Φάση 1η Κλ.Ζηρίνειο ΑΟ Παλλήνη-Εθνικός ώρα 16:00, Καλαθοσφαίριση Κλ.Έσπερου Εθνικός-ΓΣ Λαρισαίων ώρα 17:00,
Κυριακή 23.04.2017_Πετοσφαίριση Ειδικοί Αγώνες Ανόδου Φάση 1η Κλ.Ζηρίνειο Εθνικός-ΟΦΗ ώρα 15:00,
Ποδόσφαιρο Γήπ.Μοσχάτου Εθνικός-Θύελλα Ραφήνας ώρα 16:30.
Άβαταρ μέλους
manos
Μέλος ασκών δριμυτάτην κριτικήν
 
Δημοσιεύσεις: 6912
Εγγραφή: 20 Φεβ 2007, 14:16
Τοποθεσία: Νίκαια

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΑΡΘΡΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Google [Bot] και 1 επισκέπτης