Νέο Γηπεδο

Τι γίνεται; Πού θα παίζει έδρα ο Εθνικός; Τα πάντα για το γήπεδο συζητιούνται εδώ.

Re: Νέο Γηπεδο

Δημοσίευσηαπό STATHIS KALAMATA » 04 Ιαν 2019, 10:58

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!
..................................................
Αν δεν ανέβουμε έστω μια κατηγορία κάτω
από τη ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΝΓΚ δε νομίζω ότι έχει
λόγο ύπαρξης αυτή η ενότητα.
Σωστοί και άγιοι οι προβληματισμοί, μα
αυτή τη στιγμή δεν έχουμε τη δύναμη και
τα ατού να πιέσουμε κανέναν.
ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ ΜΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ
Α Ν Ο Δ Ο ΚΑΙ ΠΑΛΙ Α Ν Ο Δ Ο.
Μετά, τα λέμε με όλους τους λεμέδες εξουσίας και παραεξουσίας
του ποδοσφαίρου.
rock@billy - χαμηλό ταβάνι ο ουρανός
STATHIS KALAMATA
Βετεράνος
 
Δημοσιεύσεις: 661
Εγγραφή: 13 Μάιος 2007, 15:10

Re: Νέο Γηπεδο

Δημοσίευσηαπό Michel1971 » 05 Ιαν 2019, 09:03

Καλημέρα & καλή Χρονιά σε όλους!
Εύχομαι η νέα χρόνια να μας φέρει ό,τι μας στέρησε η προηγούμενη και να δούμε την αγαπημένη μας ομάδα ένα βάθρο πιο ψηλά.
Στο θέμα του γηπεδικού θα ήθελα να γράψω δυο-τρεις σκέψεις, απλώς ως τροφή για κουβέντα και ανταλλαγή απόψεων, που νομίζω ότι είναι πολύ χρήσιμη, γιατί μπορεί να μας πάει ένα βήμα πιο κάτω,
Συμφωνώ απόλυτα ότι οι προσπάθειές μας πρέπει να επικεντρωθούν στην άνοδό μας στην ανώτερη κατηγορία και αυτές πρέπει να είναι συνεχείς και αδιάκοπες γιατί τα πράγματα δεν είναι εύκολα και τίποτα δεν χαρίζεται. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο και η διοίκηση της ομάδας πρέπει να είναι στην πρόζα και να κάνει ό,τι χρειάζεται για την επίτευξη του στόχου.
Το νέο μας γήπεδο - ως project - από μόνο του αποτελεί έναν άλλο διακριτό στόχο, εξίσου όμως τεράστιας σημασίας για το σύλλογο και για την προοπτική του. Μπορεί, λοιπόν, το project αυτό να «τρέξει» παράλληλα. Και εξηγούμαι:
Όπως διαβάζουμε στις συνεντεύξεις των ανθρώπων της ομάδας (προπονητές / παίκτες) πέρα από το κλίμα που είναι άριστο, η διοίκηση είναι συνεπέστατη και η ομάδα λειτουργεί ως club ομάδας Superleauge.
Σ΄αυτό το πλαίσιο θα μπορούσε να οριστεί ένας project manager για το θέμα του γηπέδου, ο οποίος με κάποιο team ανθρώπων θα «έτρεχε» αποκλειστικά το συγκεκριμένο θέμα. Ο άνθρωπος αυτός θα δούλευε πάνω σε συγκεκριμένο πλάνο και θα έπρεπε να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες σε όλα τα επίπεδα προκειμένου για την επίτευξη του στόχου.
Ενδεικτικά και για τις ανάγκες της κουβέντας μας τι θα μπορούσε να κάνει αυτό το team:
Γήπεδο Καραϊσκάκη: Η ομάδα συμβατικά έχει δικαίωμα να το έχει ως έδρα της. Πρέπει να αποσαφηνιστούν οι όροι και οι προϋποθέσεις για να γίνει αυτό (ίσως μία επικαιροποίηση της υφιστάμενης σύμβασης).Καθώς όπως διαβάζουμε υπάρχουν τεράστια θέματα με την εταιρία διαχείρισης του γηπέδου και μη εξυπηρέτηση των δανείων της, ίσως να είναι μία χρυσή ευκαιρία να δηλώσουμε παρών και να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί.
Γήπεδο ΣΕΦ: Επειδή το θέμα του «Καραϊσκάκη» έχει τις γνωστές δυσκολίες και τις σφοδρές αντιδράσεις από το σύστημα Μαρινάκη, το γήπεδο στο ΣΕΦ, είναι μία λύση που μπορεί να ικανοποιήσει την προοπτική της ομάδας μας.
Χώρος υπάρχει, σχέδια έχουν κατατεθεί, χρήματα έχουν εγκριθεί, επαφές για το συγκεκριμένο θέμα έχουν γίνει από παλαιότερα. Ο χώρος βρίσκεται σε ιδανική θέση με πρόσβαση από σταθερά μέσα μαζικής μεταφοράς και είναι στην καρδιά του Πειραιά, εκεί που είναι η φυσική και ιστορική έδρα της ομάδας μας.
Αυτό που χρειάζεται για το συγκεκριμένο θέμα είναι να καταρτιστεί από τον project manager ένα συνεκτικό και συγκροτημένο πλάνο ενεργειών που θα βάλει σε εφαρμογή:
• σύνταξη ολοκληρωμένου φακέλου του έργου αναλύοντας όλες τις διαστάσεις του έργου (ιστορικές και αποκατάστασης της δικαιοσύνης, οικονομοτεχνικές, κλπ)
• συναντήσεις με όλους του εμπλεκόμενους (υπουργούς, δημάρχους, υποψήφιους δημάρχους, εμπειρογνώμονες, επιστήμονες, επιφανείς ανθρώπους της πειραϊκής κοινωνίας) επικοινωνώντας το σχέδιό μας και το δίκαιο του αιτήματός μας

• καμπάνιες ενημέρωσης της πειραϊκής κοινωνίας και της ευρύτερης ποδοσφαιρικής κοινότητας για την υφιστάμενη κατάσταση και τον διωγμό που υφίσταται η πιο ιστορική ομάδα του Πειραιά και την λύση που προτείνουμε. Οι καμπάνιες μπορούν να γίνουν μέσω διαφόρων καναλιών επικοινωνίας (social media, πληρωμένες δημοσιεύσεις σε εφημερίδες, ραδιοφωνικά μηνύματα, κλπ). Επίσης, θα μπορούσε να γίνει μία ανοιχτή επιστολή σε Πρωθυπουργό, Υπουργό Αθλητισμού, Περιφέρεια, Βουλευτές Πειραιά για το συγκεκριμένο θέμα, η οποία θα δημοσιεύονταν σε όλο τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, προκειμένου να ευαισθητοποιήσουμε και να κινητοποιήσουμε όσο το δυνατό περισσότερο κόσμο.

Συγχωρήστε μου την πολυλογία, απλά ήθελα να πω ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα, αρκεί να δουλέψουμε με σχέδιο και πλάνο, υπομονή & επιμονή. Τίποτα δεν θα μας χαριστεί. Πρέπει να παλέψουμε. Κι επειδή έχουμε την ευλογία η τωρινή διοίκηση της ομάδας να αποτελείται από ανθρώπους που είναι Εθνικοί και την αγαπούν όπως εμείς κι επιπρόσθετα έχουν την οικονομική δυνατότητα να στηρίξουν την ομάδα, ίσως είναι μία μοναδική χρονική συγκυρία να προχωρήσουν πράγματα της ομάδας που έχουν βαλτώσει χρόνια και την κρατούν μακριά από τη φυσική της θέση, αξιοποιώντας και ανθρώπους που δεν είναι κατ΄ ανάγκη αυτή τη στιγμή στη διοίκηση αλλά μπορούν να προσφέρουν.

Σας ευχαριστώ και συγνώμη για την πολυλογία.
Michel1971
Μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 124
Εγγραφή: 31 Ιαν 2011, 23:56

Re: Νέο Γηπεδο

Δημοσίευσηαπό ΜΑΥΡΟΣ 14 » 05 Ιαν 2019, 11:30

Ότι είναι να γίνει ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ Τ Ω Ρ Α που έρχονται εκλογές στις προηγούμενες ακούσαμε ότι έχουμε ακρες στον συριζα και θα μας βοηθήσουνε...
Π@παρια μεντολες που λένε στο χωριό μου.
Τώρα μπορούμε να πιέσουμε μετά πάπαλα ειδικά τωρα που υπάρχει μια ανακατωσούρα στα δημαρχιακά που ο Βλαχακος κατηγορεί για λάσπη τον Μιχαλολιάκο κ.τ.λ. ο Μόραλης πήρε μαζι του λαι τγν κόρη του Γλου,μαζί με την θ7 και τον Μαρινάκη είναι το φαβορί. Καπου,καπως κάτι πρέπει να φανούμε εκεί και εμείς.
ΜΑΥΡΟΣ 14
ΣΕΡΙΦΗΣ
 
Δημοσιεύσεις: 9770
Εγγραφή: 26 Φεβ 2008, 07:57

Re: Νέο Γηπεδο

Δημοσίευσηαπό VAGG » 05 Ιαν 2019, 13:30

https://stoplekto.gr/%CE%B5%CE%B4%CF%8E ... BD%CE%B5/AΥΤΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ. :D :D :D ΓΕΛΑΜΕ ,ΓΕΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΗ ΚΛΑΙΜΕ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
VAGG
Παλαίμαχος
 
Δημοσιεύσεις: 1170
Εγγραφή: 18 Ιαν 2011, 23:28

Re: Νέο Γηπεδο

Δημοσίευσηαπό VAGG » 14 Ιαν 2019, 21:08

https://stoplekto.gr/%CE%B4%CE%BF%CF%8D ... F%81%CE%B1% ΣΗΜΕΡα ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ?ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ,ΑΡΑΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗ ΤΟ ΘΕΜΑ Η ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ?
VAGG
Παλαίμαχος
 
Δημοσιεύσεις: 1170
Εγγραφή: 18 Ιαν 2011, 23:28

Re: Νέο Γηπεδο

Δημοσίευσηαπό VAGG » 15 Ιαν 2019, 16:10

VAGG
Παλαίμαχος
 
Δημοσιεύσεις: 1170
Εγγραφή: 18 Ιαν 2011, 23:28

Re: Νέο Γηπεδο

Δημοσίευσηαπό Michel1971 » 20 Ιαν 2019, 09:53

Καλημέρα σε όλους,

Γιατί δεν πιέζουμε ΤΩΡΑ η ανακατασκευή του υφιστάμενου γηπέδου στο ΣΕΦ, που είναι σε εξέλιξη (μετά τις απαραίτητες προσαρμογές) να οδηγήσει στο να κάνουμε εκεί την έδρα μας?
Λεφτά υπάρχουν από την Περιφέρεια, κι αυτή η ανακατασκευή από την Περιφέρεια πληρώνεται. Γιατί δεν πιέζουμε και υποψήφιους δημάρχους να συμπαραταχθούν με αυτή την προοπτική και να μας βοηθήσουν?
Michel1971
Μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 124
Εγγραφή: 31 Ιαν 2011, 23:56

Προηγούμενη

Επιστροφή στο ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης