από mke_72 » 01 Φεβ 2014, 11:35
Ίσως να είναι και έτσι.
Απ' ότι θυμάμαι, ισχύει κάτι για τους ελεύθερους, που δεν έχουν παίξει σε ομάδα για 6 μήνες μπλα μπλα μπλα κ.τ.λ. δεν θυμάμαι ακριβώς τον κανονισμό πως πάει, τα ψάχναμε πέρσι αυτά, φέτος μπορεί και να έχουν αλλάξει, δεν ξέρω, ίσως να μπορείς να πάρεις και 4 και 5 και 15 παίκτες......
Το θέμα είναι πόσους θέλουμε.....
Έχει φύγει δανεικός ο Ηλιόπουλος, κάτι ακούγεται για τον Χαλιμούρδα σε πηγαδάκια, ότι μπορεί να μην συνεχίσει, θα δούμε, έχουμε πάρει έναν φόρ περιοχής (Σκαφτούρο), που τον θέλαμε, ένα σέντερ μπακ - αμυντικό χάφ (Μαριόλη) που τον θέλαμε, και έναν επιτελικό μέσο (Μανουλίδη), για αντί - Ηλιόπουλο.
Βάζοντας μέσα και τον Μπουραϊμη, που είναι καλός, ανεβασμένος, πιάνει για μικρός (πολύ βασικό αυτό), αλλά σαν πιτσιρικάς θα είναι και λιγάκι ψαρωμένος, νομίζω πως είμαστε σχετικά πλήρεις.
Τώρα, αν αυτές οι κινήσεις μας βελτίωσαν, θα το δούμε στο γήπεδο, γιατί εκεί κρίνονται όλοι.
Πιστεύω πως οι 2 κινήσεις, Μαριόλη και Σκαφτούρου, είναι καλές.
Η τρίτη του Μανουλίδη, επειδή δεν έχω δει το παιδί να παίζει, δεν ξέρω, 11δάτος ήταν στον Ατρόμητο, έτοιμος παίκτης, θα τον δούμε.
Το βασικό για μένα είναι, είτε 3 προσθήκες, είτε 13 προσθήκες, η ομάδα να δέσει γρήγορα, να προσαρμοστούν όλοι, και να βελτιώσει τις αδυναμίες που είχε.
Αν ο Εμρά, που είναι αξιόλογος παίκτης, δεν μπορεί να αγωνιστεί άμεσα, τότε να τον δούμε στο μέλλον, αυτήν την στιγμή δεν έχει ο Εθνικός την πολυτέλεια να περιμένει παίκτες, ήδη υπάρχει ο Χέλης με το ίδιο πρόβλημα, σε όλα αυτά οι γιατροί λένε τα δικά τους, και εκτιμούν μια κατάσταση, σε 2 μήνες, σ έναν μήνα, σε έξι μήνες, και πάει λέγοντας, όμως ο Εθνικός παίζει με Μοσχάτο την Τετάρτη, σε λίγες μέρες με τον Αετό στο πρωτάθλημα, και έχει και άλλα δύσκολα παιχνίδια, και θέλει 100% ετοιμότητα, γιατί τώρα κρίνονται όλα.........
Αν δεν περάσουμε από εδώ, πάει το κύπελλο, πάνε και τα μπαράζ, οι δυο, τρείς, τέσσερις μήνες αναμονής και αποθεραπείας του οποιουδήποτε, δεν θα έχουν καμία σημασία.
14-09-2014 -- ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ --
ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΑ ΑΝΕΥΡΥΣΜΑ ...